Έπιπλα στη Θεσσαλονίκη ΝΙ.ΠΑ.ΔΑ

Η εταιρία ΝΙ.ΠΑ.ΔΑ ιδρύθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 με αντικείμενο της την κατασκευή ποιοτικών σαλονιών - επίπλων, παρουσιάζοντας μια συνεχώς ανοδική πορεία σε αυτόν τον κλάδο.
Από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα έχει συμμετάσχει σε πολλές εκθέσεις, λαμβάνοντας διακρίσεις, όπως αυτή της FURNIDEC του διεθνούς εκθεσιακού χώρου Θεσσαλονίκης.

Τον Οκτώβριο του 2006, η εταιρία ΝΙ.ΠΑ.ΔΑ άνοιξε τη δική της έκθεση λιανικής πώλησης, εμπορεύοντας έπιπλα κυρίως σε μοντέρνα γραμμή, δίνοντας ακόμη μέχρι και σήμερα μεγάλη σημασία στην ποιότητα, τον καλαίσθητο σχεδιασμό, στην αντοχή τους στο χρόνο και φυσικά στο ξεχωριστό τους design.

Υπηρεσίες:
Η εταιρία ΝΙ.ΠΑ.ΔΑ, παρέχει δωρεάν υπηρεσίες διακόσμησης. Η έμπειρη διακοσμήτρια μας, με γνώσεις και μεγάλη εμπειρία στοχεύει σε ένα ποιοτικό και υψηλής αισθητικής αποτέλεσμα για τον προσωπικό σας χώρο.

Εγγύηση:
Η ποιότητα των επίπλων μας αποτελεί σημαντικό προτέρημα μας.
Ως κατασκευάστρια εταιρία, χρησιμοποιούμε άριστης ποιότητας υλικά, στοχεύοντας πάντα στο καλύτερο αποτέλεσμα.

Καθώς δεν αντιπροσωπεύουμε κάποια απρόσωπη εταιρία, αναλαμβάνουμε να διορθώσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στα έπιπλά σας, ενώ η μεταφορά και η τοποθέτηση τους γίνεται από το εξειδικευμένο μας προσωπικό χωρίς καμία επιβάρυνση και φυσικά με απόλυτη ασφάλεια.

 

FacebookTwitter