Μοντέρνα έπιπλα για το σπίτι σας

Όλοι μας προγραμματίζουμε κάθετί στο εσωτερικό του σπιτιού μας με βάση το προσωπικό μας στυλ και τις ανάγκες μας.

Τα καταστήματα είναι γεμάτα από ξεχωριστά στιλ επίπλων σπιτιού και πολλές φορές είναι δύσκολο κάποιος να επιλέξει.

Το καθιστικό στο σπίτι σας είναι ένα από τα σημαντικά δωμάτια του σπιτιού, όπου όλη η οικογένεια και οι φίλοι περνούν περισσότερη ώρα όλοι μαζί. Έτσι, τα ντεμοντέ έπιπλα στο καθιστικό μπορεί να σας οδηγήσουν σε δύσκολη θέση όποτε υποδέχεστε συγγενείς και φίλους.
Η διακόσμηση του καθιστικού με δερμάτινο καναπέ μαζί με αντίστοιχες καρέκλες σίγουρα θα μεταμορφώσει το δωμάτιο σε ένα εντυπωσιακό και χαρούμενο σημείο.
Εκτός από αυτά, αν θέλετε να εκσυγχρονίσετε περισσότερο το δωμάτιο θα μπορούσατε να τοποθετήσετε πολλά μοντέρνα στοιχεία όπως ράφια, πίνακες ζωγραφικής, θήκη εφημερίδων, τραπέζι μέσης και διάφορα άλλα συμπληρωματικά έπιπλα.

Το υπνοδωμάτιο στο σπίτι σας είναι το δωμάτιο όπου ο καθένας ξοδεύει την ελεύθερη ώρα του και ηρεμεί. Άρα, η διακόσμηση του συγκεκριμένουχώρου θα πρέπει να είναι χαλαρωτική. Μπορείτε να επιλέξετε ένα ξύλινο σετ κρεβατοκάμαρας με επένδυση βελούδου ή δέρματος στο κεφάλι του κρεβατιού. Επίσης, κυκλοφορούν πάρα πολλά σύγχρονα σχέδια σε ντουλάπες και τουαλέτες που προσδίδουν γοητεία στο δωμάτιο. Είναι τόσα πολλά τα μοντέρνα στοιχεία που μπορούν να σας κάνουν να πιστεύετε ότι βρίσκεστε σε άλλον κόσμο όταν θα βρεθείτε μέσα.

Η τραπεζαρία στο σπίτι σας με τη σειρά της είναι ένα μέρος όπου τα μέλη της οικογένειας περνούν πολύ χρόνο μαζί. Εκτός από σημείο γεύματος, είναι και σημείο συνάντησης και συνδιάλεξης. Πωλούνται προσεγμένα γυάλινα και ξύλινα τραπέζια που σίγουρα θα προσδώσουν στην κουζίνα σας μία σύγχρονη εμφάνιση.

Τα καινούργια έπιπλα στο σπίτι είναι τόσα ευχάριστα στην εμφάνιση που σας ανανεώνουν κάθε φορά που τα βλέπετε και τα χρησιμοποιείτε.
Αν κιόλας είναι και φτιαγμένα από γερά υλικά όπως ξύλο, μέταλλο κ.λπ. τότε είναι βέβαιο ότι θα αντέξουν και στην διάρκεια του χρόνου.

Ο νέος τρόπος για οικονομική και υγιεινή θέρμανση είναι τα πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης, ζεστάνετε και διακοσμήστε ταυτόχρονα το σαλόνι σας, την κρεβατοκάμαρά σας ή το παιδικό δωμάτιο.

Ανεξάρτητα με το αν αγοράσετε έπιπλα για ένα χώρο ή για όλο το σπίτι, είναι βέβαιο ότι θα σας αναζωογοννήσουν.

Μοναδικά έπιπλα για το σπίτι σας

Ως κατασκευάστρια εταιρία με έπιπλα στη Θεσσαλονίκη, χρησιμοποιούμε άριστης ποιότητας υλικά, στοχεύοντας πάντα στο καλύτερο αποτέλεσμα.

Η ποιότητα των επίπλων μας αποτελεί σημαντικό προτέρημα μας.

Η έμπειρη διακοσμήτρια μας, αναλαμβάνει να έρθει στο χώρο σας δωρεάν και να σας προτείνει λύσεις που θα συμβάλουν στην καλύτερη επιλογή των επίπλων και σε ένα όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα.

Καθώς δεν αντιπροσωπεύουμε κάποια απρόσωπη εταιρία, αναλαμβάνουμε να διορθώσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στα έπιπλά σας, ενώ η μεταφορά και η τοποθέτηση τους γίνεται από το εξειδικευμένο μας προσωπικό χωρίς καμία επιβάρυνση και φυσικά με απόλυτη ασφάλεια.

 

FacebookTwitter